Σχεδίαση ιστοσελίδων

Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας

webdesign

Η δημιουργία της ιστοσελίδας (web design) είναι το πρώτο και ίσως το πιο σημαντικό βήμα για την παρουσία σας στο Internet. Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι όμορφη , λειτουργική, φιλική προς τον χρήστη και τις μηχανές αναζήτησης (seo friendly ) και να αναδεικνύει κατάλληλα το προϊόν ή τις υπηρεσίες της επιχείρηση σας.

Η σωστή σχεδίαση των ιστοσελίδων είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για τη σύγχρονη επιχείρηση, επειδή ακριβώς έχει άμεσο αντίκτυπο στο πρόσωπο που έχει και θέλει να παρουσιάζει (στην τοπική αλλά και στην παγκόσμια αγορά) καθώς επίσης έχει άμεση επίπτωση και στις πωλήσεις της.

Καθώς στην εποχή μας το internet γίνεται όλο και πιο κυρίαρχο ανάμεσα στα μέσα διαφήμισης και επικοινωνίας, είναι πολύ σημαντικό για μια επιχείρηση / εταιρεία ή ακόμα και για κάποιον ιδιώτη να έχει μια σωστή και πληθωρική παρουσία σε αυτό το μέσο.

Όλες οι ιστοσελίδες μας σχεδιάζονται πάνω στις πλατφόρμες WordPress, Joomla,  Magento,  OS-Commerce. Μερικές από τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες της αγοράς.

  • Εξοικονομείτε χρήματα γιατί δεν χρειάζεται να πληρώσετε προγραμματιστή για να σας δημιουργήσει μια ιστοσελίδα από το μηδέν.
  • Αποκτάτε έτοιμο CMS (Content Management System) που σας επιτρέπει να χειρίζεστε εύκολα το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.
  • Μπορείτε εύκολα να κάνετε SEO για να αυξήσετε τις επισκέψεις σας καθώς είναι μια πλατφόρμα φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης.
  • Δεν θα ανησυχείτε για την βιωσιμότητα της ιστοσελίδας σας. Η πλατφόρμα σας είναι η πιο διαδεδομένη στον κόσμο και ενημερώνεται διαρκώς προκειμένου να ανταποκρίνεται πάντα στους νέους browsers και στις νέες γλώσσες προγραμματισμού.