Η Εταιρεία

Μερικά Λόγια για εμάς.

Business leader joins company groups in teamwork or merger

 

Η εταιρία πληροφορικής ITNetDesign δραστηριοποιείται στο χώρο ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας. Οι υπηρεσίες και οι λύσεις που παρέχει απευθύνονται στις ανάγκες της Ελληνικής – Κυπριακής αγοράς τόσο στον τομέα της πληροφορικής όσο και στον τομέα της προβολής, της προώθησης και της επικοινωνίας.

Η εταιρία μας ιδρύθηκε από τον Ιωάννη Μπιλικιάν (πτυχιούχο Πληροφορικής) το 2008,  έναν άνθρωπο με μεράκι και όραμα. Η ITNetDesign πλέον απαριθμεί μεγάλο αριθμό εξωτερικών συνεργατών σε όλους τους τομείς του πολυσύνθετου αντικειμένου της Πληροφορικής.  Η εμπορική της δραστηριότητα περιλαμβάνει όλα  τα προϊόντα τεχνολογίας αιχμής στον τομέα της πληροφορικής πάντα σε συνεργασία με γνωστές επώνυμες εταιρείες του πολυδιάστατου χώρου της Τεχνολογίας.

Η Λειτουργικότητα και η Αισθητική αποτελούν τα δύο βασικά συστατικά της φιλοσοφίας της εταιρίας μας, σε οποιοδήποτε έργο αναλαμβάνει ανεξάρτητα από τη φύση ή το είδος του. Αποτελούν τον κινητήριο άξονα της εταιρίας μας, με τελικό στόχο και αποτέλεσμα την ανάδειξη της ιδιαιτερότητας του κάθε επαγγελματία ή επιχείρισης. Με συνεχή έρευνα και εκπαίδευση πάνω στις καινοτόμες τεχνολογίες αιχμής, προκειμένου να επιτύχει το βέλτιστο δυνατό συνδυασμό αξιοπιστίας ταχύτηταςασφάλειας και οικονομίας για τους πελάτες της.

Οι Υπηρεσίες Υποστήριξης των πελατών μας και η συντήρηση του εξοπλισμού τους είναι οι πλέον καινοτόμες στην αγορά  και το Α και το Ω του τρόπου λειτουργίας μας.

Αφήστε τη τεχνολογία να δουλέψει για εσάς…..  και όχι εσείς για τη τεχνολογία…..